ТЕМА

У БЮТ впевнені, що Ющенку вже не допоможуть «ні Жучка, ні кішка, ні мишка»

24 октября 2008 | 12:01

Народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко вважає, що юристи Президента завели у глухий кут питання проведення позачергових парламентських виборів.


Про це йдеться у коментарі Писаренка.

«Питання проведення позачергових виборів заведено юристами Президента в глухий кут, з якого його не витягнуть ні дід, ні бабка, ні внучка, ні Жучка, ні кішка, ні мишка», - сказав Писаренко.

За словами політика, сьогодні у судах юристи Президента знову будуть намагатись довести правильність дій Віктора Ющенка щодо призначення дочасних виборів в Україні на 7 грудня 2008 року.

«Секретаріат Президента активно «попрацював» в період між засіданнями суду. Звільнено суддю, який ухвалював рішення про заборону проводити позачергові вибори. Проти судді порушено кримінальну справу. Проведено обшуки навіть у адвокатів вдома, які захищають суддю. Двічі видавався Указ Президента про ліквідацію Окружного адміністративного суду Києва, який приймав відповідне рішення. Прийнято рішення про ліквідацію Київського апеляційного адміністративного суду, який переглядає рішення суду. Підроблено рішення неіснуючого суду про підтримку Указу Президента №911 про позачергові вибори», - заявляє Писаренко.

За його словами, всі рішення «зі знищення судової влади Секретаріатом Президента визнані протиправними та скасовані судами».

«Рада суддів України звернулась до Ради Європи з приводу тиску на суд під час здійснення правосуддя. Ми отримали судовий процес, який умовно можна назвати «Народ України проти Президента України».

FORPOST

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: