ТЕМА

На хабарі спіймали мера із заступником

31 октября 2008 | 16:57

Працівники спецпідрозділу БОЗ затримали на хабарництві мера та його заступника одного з міст Донецької області.


Працівники Антикорупційного бюро Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України спільно з УБОЗ ГУМВС України в Донецькій області затримали міського голову та його заступника з питань діяльності виконавчих органів влади одного з міст Донецької області.

Як установили оперативники, посадовці, за попередньою змовою, вимагали хабара у сумі 11500 доларів США від громадянина С. за передачу йому на умовах оренди об’єкту нерухомості комунальної форми власності. В цьому полупідвальному приміщення розміром майже 200 кв. м бізнесмен планував відкрити магазин.

Упійманих на «гарячому» зловмисників затримано в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України (на троє діб) до обрання судом міри запобіжного заходу.

За матеріалами працівників спецпідрозділу БОЗ, Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (отримання хабара) Кримінального кодексу України.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

31 мая 2000 года, Георгий Гонгадзе. Фото Евгения Орловского. До убийства журналиста осталось три с половиной месяца. Сегодня исполнилось девять лет с момента убийства. Заказчики преступления не названы по сей день.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: