ТЕМА

Даїшники насмілились евакуювати машини підлеглих Балоги

04 ноября 2008 | 09:46

У понеділок, 3 листопада, з вулиці Лютеранської в Києві були евакуйовані автомобілі чотирьох співробітників Секретаріату Президента.


Про це повідомив начальник головної служби соціально-економічного розвитку СП Олександр Кулик.

«У протоколі було написано, що мій автомобіль припаркований в недозволеному місці, хоча ніяких заборонних парковку знаків там не немає», – сказав Кулик. При цьому додав, що співробітники СП залишають машини на вулиці Лютеранській щодня.

Власник іншого евакуйованого автомобіля, заступник начальника головної служби гуманітарної політики і збереження національного культурного надбання СП Любов Стасів розповіла, що співробітники «Укрдорсервісу» і ДАІ, що забирали автомобілі, посилалися на розпорядження заступника начальника ДАІ Києва Олександра Єршова. «Черговий інспектор Гебус, хто складав протокол, сказав, що йому подзвонив Єршов і відправив його на Лютеранську забирати машини», – повідомила вона.

Олександру Кулику про це розпорядження, що надійшло вчора близько 8.00, розповіли співробітники ДАІ на штрафмайданчику. За його словами, цей захід пов'язаний з офіційним візитом до України лідера лівійської революції Муамара Каддафі. «Проте візит призначений тільки на завтра (4 листопада), – здивувався співробітник СП. – До того ж під час офіційних візитів ми ніколи не паркуємося біля нашої будівлі, тому що нас попереджає наша охорона».

Зв'язатися з керівництвом «Укрдорсервісу» виданню вчора не вдалося, а прес-секретар управління ДАІ в Києві Євгеній Кравець засумнівався в існуванні розпорядження Єршова. За його словами, у зв'язку з візитом Муамара Каддафі управління ДАІ в Києві розповсюдило інформацію про те, які вулиці будуть перекриті, і звернулося до водіїв з проханням не паркувати машини в місцях, де будуть встановлені тимчасові дорожні знаки. «Але це буде тільки із завтрашнього дня», – наголосив Кравець.

Увечері троє з чотирьох співробітників СП, чиї автомобілі забрали на штрафмайданчик, знаходилися там, намагаючись повернути свої автомобілі без сплати штрафу (ще один автовласник вже заплатив штраф). «Потрібно заплатити 900 грн, але у мене таких грошей зараз немає, і з'являться вони тільки після виплати авансу. Правда, черговий сказав, що нас все одно звідси виведуть, тому що вночі на штрафмайданчику знаходитися не можна», – нарікла Любов Стасів.

FORPOST



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: