ТЕМА

Столична ДАІ прогавила мільйон

14 ноября 2008 | 11:43


У 2008 році ВРЕВ-9 управління ДАІ в Києві зареєстровано понад 100 автомобілів без сплати фізичними особами збору на обов'язкове державне пенсійне страхування, внаслідок чого до Пенсійного фонду не надійшло майже 1 млн. грн.

Такі порушення були виявлені прокуратурою столиці внаслідок перевірки щодо сплати фізичними особами збору на обов'язкове державне пенсійне страхування при продажу та купівлі легкових автомобілів та законності дій працівників Державтоінспекції при реєстрації транспортних засобів.

Чинним законодавством про пенсійне страхування передбачено, що фізичні особи, які набувають право власності на легкові автомобілі, в тому числі шляхом їх купівлі, повинні сплачувати збір на обов'язкове державне пенсійне страхування в розмірі 3 відсотків від вартості автомобіля.

Реєстрацію легкових автомобілів органи Державтоінспекції повинні  здійснювати лише за умови сплати такого збору, що підтверджується відповідним  документом, повідомили у прес-службі прокуратури.

У ході перевірки  прокуратурою столиці до судів пред'являються  позови про стягнення несплачених сум збору. За наслідками перевірки буде дано оцінку працівникам Державтоінспекції.

"Українська правда. Київ"



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Александр Мартыненко. Фотосессия "Фемен" в Харькове, где борцы за гендерное равенство активно фотографировались с иностранными болельщиками. И никаких лозунгов против превращения Украины в европейский бордель!..

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: