ТЕМА

Ющенко починає шукати нового Яценюка

14 ноября 2008 | 15:01


Віктор Ющенко 17 листопада проведе консультації з політичними силами парламенту з метою обрання нового Голови Верховної Ради

http://www.president.gov.ua/news/12043.html

Президент України Віктор Ющенко готовий у понеділок, 17 листопада, провести консультації з політичними силами українського парламенту з метою обрання нового Голови Верховної Ради. Про це Глава держави заявив сьогодні в інтерв'ю українським журналістам у Баку.
Віктор Ющенко назвав таке завдання одним із пріоритетних, оскільки, наголосив він, країні потрібно мати працюючий парламент, який був би здатний прийняти рішення або щодо консолідації, або про фінансування позачергових виборів.
Глава держави підкреслив, що готовий провести консультації у будь-якому форматі і вислухати всі пропозиції стосовно кандидатури на посаду спікера.
Президент зазначив: події цього тижня показали, що зараз непорозуміння між політиками «не стосуються непорозумінь між фракціями, а непорозумінь всередині фракцій». На думку Віктора Ющенка, зараз необхідно знайти вихід із такої ситуації. «Нам треба знайти можливість, як перебороти це – чи прийняти суто технічне рішення, чи прийняти більш консолідовану дію в рамках політичних сил, які є сьогодні у Верховній Раді», – сказав Глава держави.


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Юлия Комиссарова

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: