ТЕМА

Офіцер СБУ погорів на ганебному хабарі міліціонери беруть більше!

21 ноября 2008 | 16:12


За повідомленням поінформованого джерела «ТЕМИ», вчора ввечері співробітники ГУ МВС в Івано-Франківської області затримали під час отримання хабаря співробітника УСБУ тієї ж області. Закарпатський онук Дзержинського тривалий час вимагав 300 гривен з місцевого мешканця за повернення документів, які начебто знайшов цей працівник СБУ. В разі не виплати «винагороди», представник спецслужби погрожував знищити документи. Існує підозра, що офіцер СБУ не просто знайшов документи, а викрав їх. Ця інформація наразі перевіряється.

Від «ТЕМИ». Цей ганебний факт, який демонструє всю глибину падіння української спецслужби №1 знаходиться у дисонансі з іншим разючим фактом, який стався тиждень тому. Вчора «ТЕМА» повідомила про те, як працівники СБУ затримали офіцера Департаменту внутрішньої безпеки МВС, який вимагав … півмільйона гривен. Його затримали із 150 тисячами у клешні.

Отже, якщо красти – то мільйон! Чи принаймні півмільйони, панове офіцери.



комментарии [1]

14.11.2009 16:30     я! МВС самий корумпований орган!яка боротьба з корупцією?там самі лави міліції треба довго і нудно чистити від хабарників!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: