ТЕМА

В Нью-Йорку за наводкою УБОЗу взяли київського Баклана

22 ноября 2008 | 12:40

УБОЗ Харківської області спільно з Національним бюро інтерполу в Україні затримав українського злочинця у Нью-Йорку.



В результаті спецоперації працівників Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України в Харківській області спільно з Національним центральним бюро Інтерполу в Україні та правоохоронними органами США у Нью-Йорку було затримано Олега Б. (1966 р. н.) , відомого у кримінальних колах на призвісько "Баклан". Про це повідомив начальник УБОЗ ГУ МВС в Харківській області Володимир Фролов.

Олег Б. розшукувався УБОЗ за скоєння злочинів, передбачених ч.4 статті 189(вимагання) Кримінального кодексу України.

Згідно постанови судді Київського районного суду міста Харків, Олегу Б. обрано заочно мірою запобіжного заходу утримання під вартою.

"Баклану" інкримінують кілька тяжких злочинів, скоєних на території України, зокрема в місті Харків. Будучи у складі злочинної групи він вимагав значну суму коштів у бізнесмена, погрожуючи тому пістолетом та завдавши тілесні ушкодження, злочинна група заволоділа грошима та зникла.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців України та США, Олега Б. було затримано у Нью-Йорку. Наразі вирішується питання щодо його депортації до України. Злочинець утримується в імміграційному пункті у штаті Флорида.

За словами Володимира Фролова, протягом 2008 року працівники УБОЗ Харківської області розшукали 14 зловмисників, яких було оголошено в міждержавний розшук. Зокрема на виконання запитів про правову допомогу з Російської Федерації та Молдови було розшукано 5 зловмисників.

 

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

как спастись при наводнении

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: