ТЕМА

Протеже Петра Порошенка взяла 2 місце в дитячому фестивалі європопси

25 ноября 2008 | 09:45

Одеситка Вікторія Петрік зайняла 2-е місце на дитячому Євробаченні.


Музичні критики пророчили перемогу українці. Емоційність і талант Віці не позичати! Та і артистка була налаштована лише на першість. До виступу, що пройшло в суботу на Кіпрі в місті Лімасол, вона готувалася особливо старанно.
„Пісню «Матроси», яку Віка співала на Євробаченні, обкатували на різних фестивалях. Віка виступала і на концерті на честь Дня Одеси, - говорить продюсер співачки Андрій Бортов. - Ми були настроєні рішуче. Проте, друге місце - це теж успіх”.
Виступати за Україну на цьому престижному конкурсі Віка Петрік мріяла давно. Вона не раз брала участь у всеукраїнських відбіркових турах на участь в дитячому Євробаченні.
На нинішній конкурс, який проходив на Кіпрі, проводжав її навіть Петро Порошенко, який недавно узяв шефство над співачкою, сподіваючись, що в майбутньому вона стане зіркою української естради.
„Ми трохи засмучені, а ось Віка дуже засмутилася, - розповіла мама конкурсантки Тетяна Петрік. Вона разом з молодшою дочкою Настею вболівала за старшу удома, а на конкурсі Віку підтримував її тато. – Шкода, що не можна було подивитися виступ по нашому телебаченню. Тут Україна, звичайно, начудила... Зараз збираємося їхати зустрічати дочку до Києва. Вона ще там записуватиметься в студії, а ми вже дуже скучили!”
Віка Петрік займається вокалом з чотирьох років. Співала в шоу-групах «Мультяшки», «Беби-вокал». А зараз дівчинка вчиться в дитячій музичній школі по класу фортепіано, обожнює танцювати і навіть бере приватні уроки хореографії.
Зараз всі друзі, сусіди і родичі з нетерпінням чекають Віку на батьківщині - в селі Нерубайське Одеської області, - пише «Комсомольская правда в Україне».
правда в Украине».
Першим стало грузинське тріо Bzikebi.
Як стверджує прес-служба Першого національного телеканалу, наступного року дитяче Євробачення відбудеться у Києві.


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Павел ПАЩЕНКО

Ташлыкская ГЭС

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: