ТЕМА

У Харкові засудили драг-ділера з Непалу

01 декабря 2008 | 17:04

Наркоторговця засуджено до пяти років позбавлення волі.


Ще у лютому харківські правоохоронці затримали громадянина Непалу під час отримання ним „вантажу" - отруйного лікарського засобу трамадолу в приміщенні одного автотранспортного підприємства. Під час обшуку працівники міліції вилучили у нього 26 830 капсул трамадолу, вартість якого за цінами „чорного ринку" складає понад 100 тисяч гривень. За цим фактом було порушено кримінальну справу. Іноземця затримано та судом йому обрано запобіжний захід - взяття під варту.

Як з’ясувалося, ще на початку 1990 року житель Непалу приїхав до Харкова на навчання, а після його успішного закінчення одружився на громадянці України та залишився у вказаному місті. Згодом він став займатися незаконним, однак прибутковим бізнесом.

У ході слідства затриманий свою вину в скоєнні злочину визнав повністю. Він пояснив, що трамадол, який знаходився в п’яти картонних ящиках, придбав з метою збуту. Наркоділок повинен був відправити «товар» через свого земляка до Луганська та Черкас. Слід зазначити, що сам іноземець, займаючись розповсюдженням трамадолу, наркотики не вживав.

У березні 2008 року слідчим управлінням ГУМВС України в Харківській області закінчено провадженням кримінальну справу за обвинуваченням наркоторговця у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин) Кримінального кодексу України. Червонозаводським районним судом Харкова його засуджено до 5 років позбавлення волі.

 

ДЗГтаМД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: