ТЕМА

На консультантів Аделаджі завели справу

02 декабря 2008 | 12:48

МВС порушило справу проти компанії «Ліоне Банк», яка відмивала гроші прихожан Аделаджі


Про це сьогодні повідомив на прес-конференції начальник Держслужби по боротьбі з економічною злочинністю Леонід Скалозуб.

За його словами, структура займалася наданням інформаційно-консультативних послуг по розміщенню коштів поза межами України. Як стало відомо, значну кількість клієнтів компанії становлять прихожани «Посольства Божого» Сандея Аделаджі.

Також Скалозуб зазначив, що вклад кожного з клієнтів становить від 250 до 5 тисяч доларів. Наразі до міліції звернулося вже 110 громадян із заявами про порушення їхніх прав. Точна сума залучених коштів в компанію «Ліоне Банк» наразі не встановлено, але вже відомо про залучення близько 8,5 млн. доларів.

Крім того, Скалозуб повідомив, що усі кошти клієнтів через банківський переказ поступали на адресу кіпрської компанії. На даний момент є дані про приблизно 1,5 тис. осіб, які стали клієнтами компанії.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про причетність церкви «Посольство Боже» до діяльності фінансової групи King’s Capital.

«proUA»



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: