ТЕМА

Вінський пригрозив Тимошенко оприлюднити дані про торгівлю "кріслами" в Кабміні

03 декабря 2008 | 11:23


 
 
 
 
Міністр транспорту та зв’язку Й.Вінський провів неформальну зустріч з Ю.Тимошенко, під час якої попередив останню про власні наміри поширити компрометуючі дані щодо “торгівлі кріслами” в діючому Кабінеті Міністрів України у випадку намагання зняти його з посади керівника міністерства.

Зокрема, він планує поширити дані, що ним зафіксовано на звукозаписувальну апаратуру пропозиції від довірених осіб Тимошенко окремим особам, наближеним до Блоку Литвина та НУНС, щодо призначення їх на посади міністрів транспорту та зв’язку, охорони навколишнього середовища та вугільної промисловості за винагороду від 2 до 10 млн. дол. .США.
Джерело: "Реальна політика"


комментарии [1]

10.04.2009 21:15     ВПІТП Державну авіакомпанію "Львівські авіалінії" розкрадають. Конкурсів на посаду ген. директора не було. Умисно засилають аферистів, щоб розкрадали державне авіапідприємство. За 3 роки борги зросли більше 40 000 000 грн., за рішенням судів стягнень на 17,5 млн. Вкрали: - 302000 грн. за фальшивим виконавчим листом ... В пенсійний фонд не платять з травня 2007року. Розкрадання майна і коштів кришують Державіаадміністрація та транспортна прокуратура. Позакривали всі кримінальні справи щодо розкрадань, невиплат ...
http://www.aviation.com.ua/forum/viewtopic.ph p?t=6670 [email protected]
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Победительница конкурса «Україна має талант» Ксения Симонова из Евпатории получила один миллион гривен ($118, 343) в качестве главного приза.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: