ТЕМА

Депутати хочуть перевірити Наливайченка на тиск, рейдерство і сепаратизм

12 декабря 2008 | 12:04

Президенту Віктору Ющенку спрямовано запит групи 38 депутатів Верховної Ради щодо звільнення Тиберія Дурдинця з органів СБУ "за зловживання службовим становищем, контрабанду і корупційну діяльність".


За відповідний запит НУ-НСівця Володимира Ар’єва, БЮТівця Олександра Рябеки, "регіонала" Миколи Джиги та інших підтримав 391 депутат.

Аналогічний запит було спрямовано також до генпрокурора Олександра Медведька.

Водночас "регіонал" Василь Грицак звернувся до секретаря РНБО "щодо ймовірного існування корупційної групи в РНБО та в секретаріаті президента, метою якої є нанесення значних збитків Держбюджету".

Грицак також спрямував ще один запит до секретаря РНБО та його заступників "про факти, що свідчать про можливе введення в оману групою чиновників секретаріату президента та РНБО президента України та членів РНБО при ухваленні рішення від 7 листопада 2008 року та указу президента від 18 листопада 2008 року".

БЮТівець Володимир Яворівський звернувся до міністра закордонних справ Володимира Огризка "з приводу ганебного факту усунення від участі в українсько-російських переговорах військових фахівців, які здатні відстояти українські інтереси у питанні тимчасового перебування Чорноморського флоту Росії на території України".

БЮТівець Степан Курпіль звернувся до начальника головного управління СБУ у місті Києві та Київській області щодо перевірки причетності в. о. голови СБУ Валентина Наливайченка до тиску на журналістів

Водночас НУ-НСівець Юрій Кармазін просить генпрокурора Олександра Медведька перевірити інформацію "щодо приховування Наливайченком свого навчання у вищій школі КДБ в СРСР".

БЮТівець Євген Добряк звернувся до начальника управління СБУ в Закарпатській області "щодо перевірки причетності Наливайченка до потурання сепаратистським рухам в Закарпатській області".

Інший БЮТівець Олександр Шепелев просить начальника управління СБУ у Донецькій області перевірити причетність Наливайченка "до рейдерських дій".

Ще один БЮТівець Святослав Олійник звернувся до начальника управління СБУ у Дніпропетровській області щодо перевірки причетності Наливайченка "до незаконної торгівлі зброєю та боєприпасами".

Українська правда



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: