ТЕМА

«Українська національна лотерея» віддала 10 млн. гривень не гравцям, а якійсь таємничій структурі

12 декабря 2008 | 12:11

Організатор наймасовішої вітчизняної лотереї «Супер-лото» - підприємство «Українська національна лотерея» - вирішила анулювати джекпот (26,6 мільйонів гривень), і поділила його на свій розсуд.


Зокрема, 10 мільйонів від виграшу дісталися страховій компанії, назву якої лотерейщики ретельно приховують. Ще 5 мільйонів гривень пішло на новий джекпот, який тепер розігрується.

Решту грошей (10 мільйонів), як запевняють організатори лотереї, вони поділили між гравцями, які вгадали п’ять виграшних номерів, тобто найближче підібралися до заповітного виграшу.

«Дев’ять гравців, які зробили ставку 1 гривня, одержали 500 тисяч гривень виграшу, одного гравця, у якого була ставка 2 гривні, - мільйон гривень, і три учасники лотереї (хто ставив по 3 гривні) одержали 1,5 мільйона гривень», - повідомили в компанії.

Президент Української асоціації діячів грального бізнесу Сергій Третьяков не уявляє, за який страховий випадок УНЛ перерахувала 10 мільйонів гривень своїй страховій компанії.

«Ніколи не чув, щоб хтось страхував виграші. У законодавстві це не передбачено. Це може бути на рівні відносин між страховою компанією і оператором лотереї. Все залежить від договору страхування», - сказав він.

Компанія «Українська національна лотерея» - підприємство з 100%-ними іноземними інвестиціями. Засновано в 1997 році. За весь час проведення гри «Супер-лото» було виграно 48 джекпотів, загальна сума виплат склала більше 324 мільйонів гривень. Згідно з правилами, джекпот дістається гравцеві, що вгадав 6 номерів з 52.

proUA



комментарии [1]

06.01.2009 14:48     Жека вы выиграть попробуйте!!! у них такая система хитрая, хоть и 6 из 52, но практически невозможно!!! в советском спортлото было попроще, вот только по статистике, говорят, сам не знаю, из выигравших большинство родственники работников НацЛотереи руководящего состава и т.п., не знаю на сколько правда, сам играю около 5 лет, бывало хочу билет купить - весь день в Запорожье ни один терминал неп работает, а потом выходит что выиграл джек-пот кто-то из Запорожья, купив билет в день розыграша (когда терминалы не работали) и вот вам и всё
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Словакия. Замок Списский град, занесеный в перечень исторических памятников, охраняемых ЮНЕСКО.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: