ТЕМА

Пяний мажор на «Лексусі» вбив трьох людей

15 декабря 2008 | 11:14

Пяний син черкаського бізнесмена в ніч з пятниці на суботу влаштував ДТП, в результаті якого загинула як мінімум одна людина. За неофіційними даними, загиблих троє.


В Черкасах водій автомобіля «Лексус 350» 13 грудня о 4 годині ранку на швидкості близько 200 км/год вилетів на зустрічну смугу і протаранив таксі, що стояло на краю проїжджої частини.

Пасажир іномарки, студент Черкаської протипожежної академії, загинув на місці, а важко поранений водій в несвідомому стані доставлений в лікарню. Також на лікарняне ліжко потрапили хлопець і дівчина, які, йдучи з нічного клубу, намагалися зловити таксі, і тому у момент зіткнення опинилися біля протараненого таксомотора.

Водій, з чиєї вини трапилося ДТП, виявився сином відомого черкаського бізнесмена, що володіє кредитним союзом «Благо».

У ДАІ факт ДТП ніяк не коментують і з висновками щодо причин аварії не поспішають. У хроніці подій міліції про випадок, що трапився, сказано лише наступне: «19-річний водій престижного авто «Лексус 350», рухаючись по вул. Дахновській у бік центру міста, з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху і зробив наїзд на припаркований автомобіль «ДЕУ», після чого контактував з деревом, потім електроопорою, і врешті-решт зробив наїзд на інше дерево».

FORPOST



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

фото Хэльмута Ньютона

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: