ТЕМА

Затримано банду шляхових грабіжників

16 декабря 2008 | 12:59

Працівники міліції Миколаївщини знешкодили злочинне угруповання, учасники якого «спеціалізувалися» на скоєнні розбійних нападів та пограбувань.


Ще 3 грудня цього року на автодорозі Миколаїв – Одеса, поблизу села Нечаяне Миколаївського району Миколаївської області четверо невідомих у масках зупинили вантажний автомобіль «Дайхацу», в якому перебувало двоє громадян Республіки Молдова.

Погрожуючи пістолетом, застосувавши фізичне насилля, зловмисники зв’язали своїх жертв, а потім заволоділи їхніми грошима у сумі 13 400 доларів США, документами та особистими речами.

У ході оперативно – розшукових заходів працівники міліції з’ясували, що цей злочин скоїли четверо мешканців Одещини. А згодом було встановлено, що вони є учасниками злочинної групи, до складу якої входило ще троє мешканців області. Наразі всіх їх затримано. Під час обшуків у підозрюваних вилучено речові докази, які свідчать про їхню причетність до щонайменше 15 пограбувань та розбійних нападів на території Миколаївської та Одеської областей.

Нині працівники міліції перевіряють причетність учасників злочинного угрупування до інших злочинів, скоєних на території України.

 

ДЗГ та МД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

by Steve McCurry. Афганская девочка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: