ТЕМА

Головний УБОЗівець Харківщини не пройшов випробування поліграфом

29 декабря 2008 | 11:12

Високопоставлений харківський міліціонер «погорів» на питаннях про замовлені кримінальні справи та покриванні контрабанди.


Кандидатура в.о. заступника начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України в Харківській області Ігоря Сенчука не пройшла узгодження в ГУБОЗ МВС.

Про це повідомило джерело в Міністерстві внутрішніх справ. За словами співрозмовника, полковника Сенчука забракували під час співбесід в п'ятницю всі керівники Главку.

Але найголовніше, в.о. заступник начальника УБОЗ Харківської області, з тріском провалився на «детекторі брехні». Тест, що тривав більше трьох годин, як стверджують джерела видання, показав патологічну схильність претендента до зловживань службовим положенням. «Стрілки» поліграфа буквально зашкалювали при відповідях на питання про «покривання» контрабанди і «замовлених» наїздах на бізнес-структури.

 Розпорядженням начальника ГУ МВС України в Харківській області Віктора Разводовського № 1/651 від 22.12.2008 р. на першого заступника начальника – начальника кримінальної міліції ХГУ полковника міліції Ігоря Сенчука покладено виконання обов'язків заступника начальника УБОЗ ГУМВД України в Харківській області.

FORPOST



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: