ТЕМА

УБОЗ схопив підполковника СБУ

29 декабря 2008 | 15:27

Дніпропетровський УБОЗ викрив підполковника СБУ, який у складі злочинної групи займався торгівлею зброєю та вибуховими речовинами.


Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області викрили злочинну групу, яка займалася розкраданням та незаконною торгівлею зброєю та вибуховими речовинами. До поля зору оперативників УБОЗ потрапило троє учасників злочинної групи, серед яких і начальник відділу, підполковник Служби безпеки України. Було проведено низку оперативних заходів, які підтвердили факти незаконного обігу зброї і причетність до цього офіцера СБУ. У зловмисників було вилучено, зокрема, чотири автомати та майже півкілограма вибухової речовини "пластид". За матеріалами спецпідрозділу БОЗ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю та боєвими припасами). Наразі справу передано для розслідування до військової прокуратури Кіровоградської області.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Робби Мэддисон на мотоцикле на высоте 328 футов перепрыгивает ущелье, ширина которого составляет 279 футов, 8 апреля 2010 года, Греция.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: