ТЕМА

У журналістів з"явився шанс відпочити у Німеччині

27 января 2009 | 10:02

Конкурс для журналістів всеукраїнських та регіональних ЗМІ на кращу роботу з тематики захисту прав споживачів в Україні.



Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Спільнота споживачів та Громадські Об’єднання» за підтримки ІМІ оголошує конкурс для журналістів всеукраїнських та регіональних ЗМІ                             на кращу роботу з тематики захисту прав споживачів в Україні.

Конкурс відбуватиметься за чотирма номінаціями: телесюжет                       чи програма, радіосюжет чи програма,  друкована публікація,  інтернет публікація.

Мета конкурсу - популяризація висвітлення у ЗМІ тем щодо прав споживачів та їх захисту в Україні, незалежних експертиз якості товарів                  та послуг. В конкурсі можуть брати участь авторські роботи, які були опубліковані або вийшли в теле-  та радіо ефір з 1 січня 2008 по 31 січня 2009 року.

Переможці конкурсу отримають грошову винагороду, право на подорож до Німеччини та тижневе стажування в Інституті Штіфтунг Варентест (Німеччина, Берлін). Визначати переможців буде журі у складі                                 6 авторитетних експертів.

Роботи будуть прийматися з 1 листопада 2008 року по 31 січня 2009 року за адресою: Київ-54, абонентська скринька №82 , та за електронною адресою [email protected].

 

Детальніше про умови конкурсу можна ознайомитися за адресою: www.consumerinfo.org.ua



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Ефрем Лукацкий

1990 год. Налет УБОПа на бригадных, контролировавших Воскресенский авторынок

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: