ТЕМА

ГУБОЗ МВС затримав у Києві короля кримінального світу СНД (доповнено)

26 января 2009 | 23:13

Півгодини тому у Києві працівники центрального апарату ГУБОЗ МВС затримали московського злодія в законі за прізвиськом "Робінзон".


Російська преса згадувала Робінзона у переліку трійки найвпливовіших злодіїв в законі.


А ось як 12 годин поспіль розповів про це сам ГУБОЗ:

В Києві затримано «злодія в законі» Р.Арабулі. Поблизу одного з ресторанів в результаті спецоперації працівників Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України та працівників Голосіївського райуправління в місті Києві було затримано кримінального авторитета, громадянина Російської Федерації  Ромзона Арабулі (1952 р.н.), уродженця Грузії, відомого в злочинному середовищі як «злодій в законі» на прізвисько "Робінзон". Під час затримання він знаходився під впливом наркотичної речовини і вчинив непокору працівникам міліції. За що проти нього було складено адмінпротокол за ст.185 Адмінкодексу України, Голосіївський суду столиці призначив покарання у вигляді утримання під вартою протягом трьох діб. Розглядається питання про депортацію Р.Арабулі до РФ та заборони його в'їзду на територію України терміном на 5 років.

За даними працівників відділу боротьби з міжнародними ОГ та ЗО ГУБОЗ МВС України Р.Арабулі прибув до України вчора з Ізраїлю з метою організації та здійснення особистого контролю, що спеціалізується на викраданні елітного автотранспорту, а також для налагодження наркотрафіку через територію України. "Робінзон" був засуджений 6 разів, загалом у місцях позбавлення волі провів понад 20 років. Четверте покарання відбував у Житомирській в'язниці, мав розгалужені зв'язки в Україні. За даними російських оперативників, він входить до трійки найвпливовіших «злодіїв в законі» на території пострадянського простору.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Ливийские повстанцы торжествуют по поводу очередной победы над правительственными войсками.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: