ТЕМА

Суддівське диво: Печерський райсуд засадив хабарника

02 февраля 2009 | 18:08

Печерський райсуд Києва обрав міру запобіжного заходу тримання під вартою затриманому напередодні за хабар в.о. голови Новоодеської РДА.



  Печерський районний суд Києва обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою виконуючому обов’язки голови Новоодеської районної Державної адміністрації Миколаївської області Н. (1972 р.н.), якого викрито у хабарництві в розмірі у 150 тисяч доларів та його посереднику.

 В  результаті спецоперації працівників Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України,  УБОЗ УМВС України в Миколаївській області та Генеральної  України  чиновника та посередника у хабарництві - директора ТОВ Н. (1968 р.н.), було затримано в рамках 115 статті Кримінально-процесуального Кодексу України (на троє діб).

Нагадаємо, 150 тисяч доларів США в.о. голови Новоодеської РДА вимагав у місцевих підприємців за передачу їм в довгострокову оренду  земельної ділянки у територіальних межах Новоодеської районної держадміністрації загальною площею 23 ГА. За вказівкою чиновника потерпіла директор ТОВ поїхала разом з посередником до Миколаєва (за місцем проживання в.о. голови РДА), де передала сумі 150 тисяч доларів США дружині держслужбовця. Після цього чиновник мав віддати підписаний та зареєстрований договір оренди на земельну ділянку.

 За матеріалами оперативної розробки Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС та УБОЗ УМВС України в Миколаївській області Генеральною прокуратурою  України порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (хабарництво) Кримінального кодексу України.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

photo and create by Jason deCaires Taylor.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: