ТЕМА

Попри кризу МВС підвищує платню особовому складу

11 февраля 2009 | 08:42

Зарплата за січень працівникам системи МВС виплачена в повному обсязі, а в березні очікується її підвищення.


- Міністерством фінансів України виділено Міністерству внутрішніх справ України всі асигнування по заробітній платі за січень цього року. Ці кошти стовідсотково профінансовано та виплачено всім працівникам системи органів внутрішніх справ, - про це повідомив директор Департаменту фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку МВС України Сергій Копитов.

 Також виділено та профінансовано заробітну плату працівників системи МВС України за лютий. Відповідно до умов колективного договору вона буде виплачена в повному обсязі з 20 до 25 лютого.

 Сергій Копитов також зазначив, що в березні для працівників органів внутрішніх справ, відповідно до затвердженого бюджету, передбачено підвищення заробітної плати на 10 – 15 відсотків.

 За інформацією Департаменту фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку МВС України, заробітна плата працівникам органів внутрішніх справ виплачується із загального фонду Державного бюджету і жодним чином не пов’язана із надходженнями до бюджету від сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху.

 

ДЗГтаМД МВС України

 



комментарии [4]

19.03.2015 09:21     правоохоронець так, щоб заробітна плата була вищою у звичайних працівників, то потрібно забрати відсоткові надбавки, які виставляють начальники за красиві очі. а саме начальство жирує!!
15.05.2013 17:19     Юра Спочатку, щоб у співробітників міліції підвищелась заробітна плата, необхідно забрати у начальників економію кошторису, а то всі керують хто як хоче, і в кінці кінців заробітна плата становить близько 2000 грн. для міста
27.03.2013 07:55     radar21 черговий журавель у небі нашого керівництва країни, відчуття що вони живуть не в іншій країні,а на іншій планеті.
12.03.2012 20:17     юрист все брехня. підвищення зарплати не буде.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Мегаорало

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: