ТЕМА

У Балаклаві невідомі у масках пограбували «Ощадбанк»

12 февраля 2009 | 13:35

У Балаклаві 11 лютого в приміщення «Ощадбанку» незадовго до закриття увірвалися двоє невідомих чоловіків у масках, і зажадали від персоналу віддати їм усі гроші.


Коли касири відмовилися віддати гроші, один із зловмисників розбив вікно каси і через нього потрапив усередину. В одну з дівчат він кинув офісним стільцем. Схопивши з каси виручку - 3000 грн, 1790 дол США, 200 євро і близько 19000 російських рублів, нападники зникли з місця події.

Співробітниці банку натиснули тривожну кнопку. Охорону відділення «Ощадбанку» здійснює приватне охоронне агентство. Його співробітники прибули на місце пограбування лише через 12 хвилин, після натиснення тривожної кнопки.

Одна з потерпілих з тілесними ушкодженнями доставлена в лікарню.

На даний час співробітники міліції проводять оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення осіб зловмисників та їх затримання. Порушена кримінальна справа за ст.186 ч.2 КК України - грабіж. Ведеться слідство, повідомляє ГИЦ - Севастополь.

На даний момент співробітники Балаклавського райвідділу міліції проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, що скоїли даний злочин. Оповіщені всі наряди патрульної служби, ДАІ, «всі працюють над розкриттям злочину», повідомила начальник райвідділу.

FORPOST



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Гимнаст на подажу.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: