ТЕМА

ДЕ ГРОШІ? Під цим гаслом кияне пікетуватимуть мерію

14 февраля 2009 | 11:13

У суботу 14 лютого о 14.00 під стінами КМДА відбудеться перша акція громадянської ініціативи "Київ наш" проти протиправних дій міської влади. Кампанія об'єднала представників різноманітних середовищ громадських активістів, людей, котрим небайдужа доля Києва та які готові захищати власну позицію та власні інтереси. Кампанія є принципово позапартійною. Фінансування здійснюється тільки за рахунок добровільних внесків активістів.


 

Головна мета кампанії – та встановити громадський контроль за діями нової влади, хто б її не очолював, та притягнення до відповідальності чинного київського мера. Громадське обурення діями київської влади досягло неймовірного масштабу. Проте нинішні політики не готові до справжньої боротьби за інтереси киян, оскільки насправді беруть участь у грабунку міста, або ж через елементарну некомпетентність.

Ми вважаємо, що київська влада зараз – банкрут у прямому розумінні цього слова. Своє фінансове становище вона намагається врятувати, залазячи у кишеню простим киянам.

Серед протиправних рішень київської влади такі:

1. Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги більш ніж в 5 разів, без жодних спроб провести кардинальну реформу галузі (у місті фактично блокується нормальний розвиток ОСББ) та припинити масштабне крадійство у цій галузі

2. Підняття цін на проїзд у міському транспорті більш ніж в 3 рази, практично без покращення матеріального стану підприємств та збереженням тіньових схем продажу реклами. Більш того, попри підвищення цін, кілька проектів з розвитку громадського транспорту було припинено. куди пішли гроші від підвищення цін - залишається незрозумілим!

3. Незаконні побори з автомобілістів – забрані суми осідають у кишенях невідомих ділків не потрапляючи до міського бюджету.

4. Систематичне покривання незаконних забудов і продовження традиції злочинного руйнування Києва.

5. Антиконституційне введення обов'язкової плати за базові медичні послуги, на фоні затримок зарплати медичним працівникам.

В рамках акції відбудеться яскраве театралізована вистава-пародія на київську дійсність. Окрім того, для того щоб змінити традицію акцій заради акцій – буде використано також елементи масової юридичної протидії.

Зокрема, під час акції усі бажаючі зможуть підписати листа до прокуратури чи народного депутата з вимогами розслідування дій Леоніда Черновецького. Посадові особи та народні обранці зобов'язані будуть надати відповідь громадянам: або виявити готовність притягнути київського мера до відповідальності, або підтвердити свою лояльність до таких дій та бути готовим відповідати за це.

Наша мета - зробити політику прозорою та зрозумілою громадянам!
Ми - не за популістське збереження занижених цін! Ми - за те, щоб було зрозуміло, на що буде використано додаткові прибутки до міського бюджету!
Політика мера Черновецького не є антипопулістичною!
Вона є злочинною та повинна бути припинена!


Контактні номери телефону: 80675025727 (Інна Совсун), 80674676253 (Ігор Луценко)



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров минає стрій почесної варти під час вітальної церемонії в Братиславі у четвер, 24 листопада 2005 р. Ехануров прибув до Словаччини, щоб взяти участь в саміті глав урядів країн Центрально-Європейської ініціативи (ЦЕІ), який проходить в словацькому місті Пієштяни. На саміт прибули 11 прем'єр-міністрів з 17 країн - учасниць ЦЕІ. Фото УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: