ТЕМА

Будівельники ледве не вбили мешканців сусіднього будинку

23 февраля 2009 | 10:40

Сьогодні о 8 ранку мешканці однієї з квартир за адресою вул.І.Мазепи 11а прокинулись від гучного вибуху: в одну з кімнат залетів шмат труби з будівельного майданчику поблизу. Труба пробила балконні двері, двері в кімнаті і влетіла в стіну, пробивши у ній діру. Мешканці квартири викликали міліцію і намагаються додзвонитися до Державної будівельно-архітектурної інспекції України, для складання ними протоколу про порушення будівельних норм. Люди впевнені, що якби у кімнаті знаходилась людина - її б моментально вбило, оскільки арматура залетіла на величезній швидкості.


Це будівництво стало відомим зокрема завдяки багатьом акціям протесту громадянської ініціативи "Збережи старий Київ". У разі зведення будинок, що зводить компанія КАН Девелопмент остаточно зруйнує панораму схилів Дніпра, попри той факт, що вони охороняються законом. Окрім того, проектом передбачена суттєво більша висотність будинку, аніж дозволена у центральній частині міста.

Перед виборами київського міського голови усі основні кандидати заявили про те, щоу разі перемоги зупинять зведення будинку, зокрема обіцянки лунали і від комнади Леоніда Черновецького. Проте жодних кроків для зупинення будівництва не було зроблено.

Контактні номери телефону: 8-067-502-57-27 (Інна, Збережи старий Київ"), 8067-466-3697 (Світлана, мешканка пошкодженої квартири).



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Свадьба

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: