ТЕМА

Невідворотність покарання для порушників ПДР: страшна правда

05 марта 2009 | 09:27


За кілька місяців, що пройшли з моменту прийняття нового законодавства щодо посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху спостерігається значне зниження аварійності на столичних магістралях. Це дозволяє зробити висновок - нові штрафи змусили багатьох водіїв дотримуватись вимог правил, поводити себе за кермом ввічливо.

Однак Державтоінспекцією Києва зафіксовано цілий ряд випадків коли суди притягають злісних порушників до більш суворої відповідальності. Так, наприклад, одного із жителів Святошинського району столиці Дмитра М. за повторне протягом року керування транспортним засобом у нетверезому стані суд прийняв рішення арештувати водія на десять діб. Покарання порушник відбув і, сподіваємось, що це послужить для нього хорошим уроком. Ще більш суворе покарання поніс Дмитро Г. житель Дніпровського району. Протягом кількох останніх років він допустив більше десятка грубих порушень, серед яких проїзд на заборонний сигнал регулювальника, ненадання переваги в русі пішоходам. До того ж цей водій скоїв кілька ДТП, кілька разів затримувався за  керування в нетверезому стані. Враховуючи цей „послужний список”, суд прийняв рішення позбавити цього водія керування всіма видами транспортних засобів на десять років з оплатним вилученням автомобіля «Шеврове Лачетті», який належав йому.

Ще одного порушника, двадцятитрьохрічного  жителя Дарницького району Києва, який теж кілька разів протягом року сідав за кермо напідпитку і вже не раз притягався до адміністративної відповідальності, було накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт строком на шістдесят годин.  

Інформація відділу зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Новые лица в парламенте

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: