ТЕМА

Богатирьова їду до США зустрічатися з Бжезинським

12 апреля 2009 | 22:14

13-15 квітня 2009 року на запрошення радника Президента США з питань національної безпеки Джеймса Джоунса відбудеться робочий візит Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової до Сполучених Штатів Америки.


У ході візиту передбачені зустрічі і переговори Секретаря РНБО України з представниками Адміністрації США щодо широкого кола актуальних питань двостороннього співробітництва в політичній, безпековій, енергетичній та інших сферах, а також міжнародного порядку денного.
Зокрема, Раїса Богатирьова проведе зустрічі з радником Президента США з питань національної безпеки Джеймсом Джоунсом, радником Віце-президента США з питань національної безпеки Ентоні Блінкеном, помічником Міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Александером Вершбоу та помічником Міністра енергетики США з політичних і міжнародних питань Джонатаном Шраером.
Заплановані також зустрічі Секретаря РНБО з керівниками впливових американських неурядових політологічних організацій, таких як Інститут «Брукінгз», Центр нової американської безпеки та Центр стратегічних та міжнародних досліджень. Зокрема, Р.Богатирьова зустрінеться з відомим науковцем і державним діячем Сполучених Штатів, провідним експертом Центру стратегічних та міжнародних досліджень Збігневом Бжезинським.
Передбачається, що в ході візиту Секретар РНБО України дасть ексклюзивні інтерв’ю в ефірі телекомпанії «Голос Америки», а також агентству «Франс Прес» і газеті «Вашингтон Таймс».


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Юлия Комиссарова

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: