ТЕМА

Луценко проти зменшення штрафів з водіїв

25 апреля 2009 | 09:15


Нещодавно у  Верховній Раді України зареєстрований законопроект, який  передбачає зниження штрафів за порушення Правил дорожнього руху приблизно в чотири рази. В коментарі для журналістів під час траурних заходів в МВС України з приводу річниці чорнобильської трагедії Юрій Луценко зазначив, що «МВС України не підтримує і категорично  заперечує проти законопроекту, який знижує штрафні санкції стосовно злісних порушників Правил дорожнього руху». 

Нагадаємо, що за цим законопроектом депутати пропонують  зменшити  штрафи водіям, які перебувають за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

- Якщо  всім вони пропонують зменшити штрафи в три - чотири рази, то, за їхнім задумом, водії напідпитку повинні платити, не 2500, а 500 гривень. До чого це призведе - здається всім зрозуміло, - підкреслив Міністр.  - Тому на цьому прикладі  абсолютно зрозуміло наше категоричне не сприйняття  цього законопроекту.

Міністр переконаний, що Закон, яким збільшено відповідальність за порушення ПДР «має бути недоторканним  принаймні рік, тоді вже будуть очевидні його плюси та мінуси». За словами Юрія Луценка,  в  кінці року необхідно буде переглянути окремі  положення цього Закону і, можливо, навіть зменшити штрафні санкції щодо легких порушень, які скоюються на дорогах.

 

 

ДЗГтаМД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Если бы Библия была комиксом...

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: