ТЕМА

Азартні ігри з вогнем: дев»ять трупів

07 мая 2009 | 09:16

Сьогодні вночі, біля 01.00, до чергової частини Жовтневого райвідділу внутрішніх справ Дніпропетровська надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні зали гральних автоматів, розташованої на першому поверсі пятиповерхового житлового будинку на проспекті Гагаріна.


О 01.40 пожежу було ліквідовано. Після цього у приміщенні зали ігрових автоматів було знайдено дев’ять загиблих людей. Ще 11 було доставлено до лікарень обласного центру з опіками різної ступені тяжкості.

Для з’ясування причин пожежі на місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції, яка опитала працівників зали гральних автоматів. Попередньо з’ясовано, що пожежа виникла через загорання одного з ігрових автоматів. До Дніпропетровська також виїхав заступник Міністра внутрішніх справ України Олександр Савченко. Наразі слідчим відділом Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 270 Кримінального кодексу України («Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки»). Водночас правоохоронці відпрацьовують і інші можливі причини трагедії.

 

ДЗГ та МД МВС України

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: АР

Девушки-работницы кирпичного завода в окрестностях Исламабада, Пакистан складывают готовую продукцию.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: