ТЕМА

МВС стверджує, що Луценко - безвинний ангел

07 мая 2009 | 14:20

Останніми днями у вітчизняних засобах масової інформацію активно обговорюється інцидент, що трапився 4 травня в транзитній зоні аеропорту Франкфурта, де представники німецької авіакомпанії "Люфтганза" відмовились брати на борт літака, що прямував до Республіки Корея, українську делегацію на чолі з Міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком. При цьому журналісти та політики безапеляційно звинувачують українських громадян, у тому числі Юрія Луценка, в неправомірних діях, посилаючись лише на повідомлення закордонних ЗМІ, у тому числі вміщені ними коментарі представників правоохоронних органів іншої країни та іноземної авіакомпанії. Як наслідок, цілком невинний інцидент, повязаний із запізненням української делегації на рейсовий літак, почав «обростати» надуманими подробицями та безглуздими звинуваченнями на зразок «сильного степеню спяніння» неповнолітнього й не цілком здорового сина Міністра, вигаданий «дебош» Юрія Луценка в транзитній зоні аеропорту, який начебто закінчився «пораненням чотирьох поліцейський» тощо, що абсолютно не відповідає дійсності.


Департамент зв’язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України висловлює здивування такому підходу до оцінки дій високих посадових осіб держави, «захисту» наших громадян та міжнародного авторитету України. Вважаємо, що припущення, оцінки та висновки щодо правомірності дій тих чи інших посадових осіб повинні робитися не на повідомленнях зарубіжних засобів масової інформації та коментарях третіх осіб, а на основі фактів (документів, відеоматеріалів, свідчень тощо), зафіксованих правоохоронними органами зарубіжної держави та переданими українській стороні в офіційному порядку.

З огляду на це МВС України закликає журналістів і політиків не розповсюджувати неперевірену інформацію про «франкфуртський інцидент», утриматися від коментарів та оцінок дій Міністра, не підкріплених офіційними матеріалами. Просимо також рахуватися з такими загальноприйнятими правовими нормами як «презумпція навинності» та право кожної людини на приватне життя. 

 

ДЗГтаМД МВС України



комментарии [2]

07.05.2009 20:00     Адольф ну шо Юрык докэрувався!цэ тоби не Черновецкого по мудям быты! тут трэба розум нэ пропыты!
07.05.2009 15:24     Пенсионер Частная жизнь у Луцика будет после того, как он будет работать санитаром и одновременно в псих лечебнице. Да и то вряд ли получится. Для этого надо было начинать с должности санитара и на ней оставаться. Он же должен был думать об авторитете Украины. Так и не понял была делегация, какого хрена в её составе делал его сын. Москалик Г.Г., начинай разоблачать, ты же правдоборец. Всё выискивал куда и на чём летает Балога. У тебя есть способности собирать грязь и бездоказательно балобонить. Кстати, у критикуемых тобой есть право на частную жизнь или как? Вот когда кто-нибудь даст в пятак Москалю или Луцику я отнесусь к этому с юмором, как советует Москаль.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: