ТЕМА

В Києві затримали двох грузинських кілерів

08 мая 2009 | 11:05

Працівники ГУБОЗ в Києві затримали двох громадян Грузії, що перебували у міждержавному розшуку.


В результаті спецоперації, проведеної працівниками відділу по боротьбі з міжнародними організованими групами та злочинними організаціями Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України у взаємодії з грузинськими правоохоронцями, затримано два громадянина Грузії, які перебували у міждержавному розшуку та переховувались в Україні.

Як встановили оперативники, один із затриманих Зураб С. (1980 р.н.), раніше судимий, уродженець Тбілісі, розшукувався грузинськими правоохоронцями за вчинення навмисного вбивства під час кримінальних розборок в Грузії. Інший затриманий Надар К. (1974 р.н.), колишній військовий спецназівець, який брав участь у всіх бойових діях, що відбувались на території Грузії, розшукувався за шахрайство.

За даними оперативників ГУБОЗ, вони прибули до Києва для зустрічі з представниками місцевого криміналітету, щоб отримати замовлення на вбивство одного з  кримінальних ділків столиці.

Наразі вирішується питання щодо їх подальшої екстрадиції до Грузії.

 

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Павел ПАЩЕНКО

6 октября 2000 года. Торжественное вручение наград украинским олимпийцам. В кадре тогдашнее высшее руководство страны: Президент, председатель парламента, премьер-министр. В Украинском доме обстановка непринужденного веселья.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: