ТЕМА

Колегія МВС закликає прислухатися до тверезих політиків й вважає Луценка мужнім

12 мая 2009 | 13:28

Заява Колегії Міністерства внутрішніх справ України.


Сьогодні під час прес-конференції в МВС України Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив громадськості про подання ним заяви на ім’я керівництва Уряду та Верховної Ради України з проханням прийняти його відставку з посади Міністра. За його словами, підставою для цього стало розгортання в Україні «брудної кампанії», в якій об’єктом дискредитації став не лише він як політик та його родина, а й багатотисячний колектив української міліції.

Колегія Міністерства внутрішніх справ України змушена констатувати, що на фоні політичної істерії, розгорнутої політичними опонентами Юрія Луценка, майже не чути думки тверезих політиків, які закликають своїх колег робити висновки та приймати рішення лише на підставі офіційних матеріалів про інцидент в Німеччині, що став приводом для звинувачень на адресу Міністра.

Ще більш прикро спостерігати в стінах Верховної Ради України, яка має презентувати українську владу, образливі та цинічні випади на адресу органів внутрішніх справ, що сумлінно виконують свої обов’язки, захищаючи Закон, права і свободи наших співвітчизників.

Колегія Міністерства внутрішніх справ вимагає припинити політичний шабаш навколо МВС України, який ображає гідність працівників і ветеранів органів внутрішніх справ, принижує українську державу загалом.

Вважаємо за необхідне заявити, що прохання Юрія Луценка про відставку з посади Міністра є вчинком мужньої людини, здатної поставити інтереси суспільної злагоди, стабільності роботи багатотисячного колективу української міліції вище власних кар’єрних міркувань.

 

Колегія МВС України



комментарии [2]

13.05.2009 20:17     Ярослав Коллегия МВД - это зместители министра во главе с собственно министром.
12.05.2009 13:52     Апофігіст Колегія МВС - це хто? Купця лизунів, які прекрасно розуміють, що як тільки скінчиться ера дебіла-міністра, їхні зірки закатяться назавжди. Тому й рвуть та й намагаються усіляко відбілити витівки Луценка, аби ще трохи протриматись на генеральських стільцях.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Архитектурная композиция

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: