ТЕМА

На Миколаївщині виникнуть перебої з постачанням наркотиків

22 мая 2009 | 09:02

перекрито контрабандний канал постачання наркотиків з Німеччини.


В результаті спецоперації працівників  Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Миколаївській області та ГУБОЗ МВС України був перекритий контрабандний канал постачання на територію України важких та   психотропних наркотичних засобів  (кокаїну, амфетаміну та екстазі) з території Німеччини.

Під час операції  було проведено кілька оперативних закупівель наркотичної речовини в ході яких та подальших обшуків, убозівці  вилучили  наркотиків на загальну суму майже 500 тисяч гривень.

Контрабандний канал налагодив уродженець Республіки Казахстан, громадянин Німеччини (1973 р.н.). Він затриманий в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України на 3 діб до обрання судом запобіжного заходу.

За матеріалами працівників спецпідрозділу БОЗ Слідчим управлінням УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення та притягнення до відповідальності осіб, які причетні до функціонування наркотрафіку. 

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Christy Turlington. photos by Peter Lindbergh

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: