ТЕМА

Донецького "Рембо" поранили під час затримання

25 мая 2009 | 09:00

В Івано-Франківській області затриманий злочинець на прізвисько "Рембо", що знаходився в міждержавному розшуку.


В Івано-Франківській області затриманий злочинець на прізвисько "Рембо", що знаходився в міждержавному розшуку.

В місті Рогатин Івано-Франківської області вчора в результаті спецоперації працівників УБОЗ ГУМВС України у Львівській області із залученням бійців відділу швидкого реагування "Сокіл" було затримано особливо небезпечного злочинця, що знаходився в міждержавному розшуку, уродженця Донецької області (1958 р.н.), відомого у кримінальних колах на прізвисько "Рембо".

Під час затримання "Рембо", працівники відділу швидкого реагування "Сокіл" застосували вогнепальну зброю. В результаті чого, він був поранений в плече.

Він був неодноразово засуджений, зокрема, за розбій, навмисне вбивство, втечу з міст позбавлення волі, посягання на життя правоохоронця та здирництво. Останній раз його було засуджено до 15 років позбавлення волі, але з місць позбавлення волі він втік. В міждержавний розшук він був оголошений в травні 2008 року.

За попередніми висновками прокуратури Рогатинського району Івано-Франківської області зброя працівниками міліції була використана правомірно. Під час огляду у зловмисника вилучено гранату РГД-5 та фальшиві документи на інше прізвище. Затриманого направлено до Львівської області.

Наприкінці квітня цього року  у Львівській області намагалися затримати "Рембо", але він вчинив непокору, взяв в заручники одного з працівників УБОЗ Львівської області, поранив працівника міліції і його змушені були відпустити, побоюючись за життя людей.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сиднейский музей полиции и юстиции

Сидней, начало 1940-х. Авария автомобиля.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: