ТЕМА

Замісники Балоги - на межі відставки

25 мая 2009 | 13:37

Практично всі заступники глави секретаріату президента наприкінці минулого тижня написали заяви про відставку.


Про це повідомляє газета "Комерсант-Україна" з посиланням на свої джерела.

"Усі заступники глави секретаріату написали на ім'я президента заяви про відставку за власним бажанням. Єдиний виняток – Андрій Гончарук, оскільки він зараз перебуває за межами України", - розповів інформований співрозмовник у секретаріаті президента.

Інше джерело уточнило: "Заяви дійсно написали більшість замів, але у відставку будуть відправлені не всі. Наприклад, Переході (Іван Перехода, керує документообігом у СП) хвилюватися немає про що. Але ключові фігури дійсно готові піти".

Офіційно кадрові зміни планується провести в найближчі дні за підсумками співбесід нової глави секретаріату президента Віри Ульянченко з її заступниками.

Як стверджують джерела, без сумніву, буде звільнений Ігор Пукшин, який курирує в секретаріаті президента юридичний напрямок.

Остаточно прийняте рішення про відставку Романа Безсмертного, котрий має намір зосередитися на керівництві централь

 
 
  • Від Балоги йдуть люди
  • Хто піде услід за Балогою - версія ЗМІ
  • Ющенко звільнив Балогу
  • Балога: Ющенко не має морального права бути Президентом!
  • ним виконкомом партії "Наша Україна".

    "Андрій Кислинський, швидше за все, буде звільнений – він практично не виконував у СП конструктивної роботи. У підвішеному стані залишається Ігор Попов (представник президента у Верховній Раді). Є низка питань до Юрія Богуцького (курує гуманітарні питання), його доля залежить від прихильності Віри Ульянченко", - розповів співробітник секретаріату президента.

    Крім Переходи, на своїх посадах, швидше за все, залишаться Андрій Гончарук, який курує зовнішню політику, і Марина Ставнійчук, яка відповідає за взаємодію з Конституційним судом і Центвиборчкомом.

    Олександр Шлапак, який курує економічний блок, також написав заяву про відставку, пояснивши, що є "членом старої команди". Але, як вважають співробітники СП, у Шлапака високі шанси зберегти посаду, оскільки знайти йому заміну буде непросто.

    Кандидати на посади, які стануть вакантними після ротації, поки не визначені.

    Джерела газети припускають лише, що заступником глави СП з питань інформполітики (зараз – Кислинський) може стати Валентина Руденко, яку з Ульянченко пов'язують давні дружні стосунки. Зараз вона є першим заступником глави головної служби інформаційної політики СП. Руденко поки не підтвердила, але й не спростувала ці дані.

    Як відомо, президент Віктор Ющенко вже заявив, що найближчим часом будуть звільнені декілька представників керівництва його секретаріату.


    Коммерсант-Україна


    Комментировать статью
    Автор*:
    Текст*:
    Доступно для ввода 800 символов
    Проверка*:
     

    также читайте

    по теме

    фототема (архивное фото)

    © фото: УНИАН

    Народний депутат від партії Наша Україна Ксенія Ляпіна виступає на етно-художньому фестивалі Печенізьке поле в смт Печеніги (Харківська обл.) у суботу, 21 липня 2007 р. Фото Олександра Косарєва

       
    новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

    © 2005 - 2007 «ТЕМА»
    Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
    Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

    Код нашей кнопки: