ТЕМА

Німці запросили Луценка на пиво

25 мая 2009 | 13:40

У звязку з тимчасовим усуненням з посади на час розслідування обставин франкфуртського інциденту у Юрія Луценка зявилася маса вільного часу, який він присвячує читанню.


«Юрій Віталійович сидить вдома і читає. На його столі зараз лежать три книги - «Сандро з Чегема» Фазіля Іскандера, роман Дена Брауна «Янголи та демони» українською та «Історія Китаю», - розповіла керівник Департаменту по зв’язках з громадськістю МВС Інна Кисіль. Самопочуття, за її словами, у шефа нормальне.

Проте, в четвер, 21 травня, його «домашнє сидіння» перерветься.

О 7 годині вечора Юрія Віталійовича чекають в німецькому посольстві. Останнє влаштовує прийом з нагоди чергової річниці німецької Конституції. Німці, як повідомила прес-секретар посольства Зігрун Майер, вже давно відправили запрошення Луценку.

«Так, Юрій Віталійович піде на прийом. Правда, поки не вирішив - сам або з сім’єю», - підтвердила інформацію Інна Кисіль.

Міністр, до речі, на цьому заході зможе попити улюбленого пива. Не захоче - на столі стоятимуть червоне і біле вино, а також сік. Саме це звичайно і подають на прийомах в посольстві.

Міцні спиртні напої, типу шнапсу, горілки, віскі і коньяку, на німецьких прийомах не передбачені. Закуски, як правило, багаті та щедрі - холодні і гарячі. Отже, спокійно можна ситно повечеряти. А ось чи збирається Юрій Віталійович звертатися до німців з промовою чи виголошувати тост, Кисіль не знає.

Сегодня

комментарии [4]

27.05.2009 08:02     прохожий Странно, а в МВД тогда кто сидит - двойник?
Или Инна просто перепутала служебный кабинет шефа с квартирой?
27.05.2009 00:27     cactus 2 Феоктистов

Этот сайт - ТОРМОЗ. Вот пройдет еще неделька, они проснуться и может чегой-то выдадут.
26.05.2009 19:46     Феоктистов Так я не понял. Новость старая. Ходил Луценко в посольство 21, или нет??? Нигде ничего не пишут!!!
25.05.2009 14:51     МВД Юрий Витальевич сидит дома и читает. На его столе сейчас лежат три книги. Инна Кисель взахлеб ... рассматривает названия запыленных книг, разложенных на столе... Инна успевала разрываться между работой и домом...
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Киевские новостройки. Подол.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: