ТЕМА

Вор Антімоз поїхав додому. У наручниках

29 мая 2009 | 12:33

З України до Грузії депортований «злодій в законі» №1 на прізвисько «Антімоз».


З аеропорту «Бориспіль» рейсовим літаком Київ – Тбілісі працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України депортували із забороною в’їзду на територію України терміном на 5 років найвпливовішого  «злодія в законі» громадянина Грузії Кухілаву Антімоза, відомого у кримінальних колах на прізвисько «Антімоз»,

Як повідомив Перший заступник Міністра внутрішніх справ України – начальник ГУБОЗ  Володимир Бедриківський, в результаті спільних дій працівників ГУБОЗ МВС України, УБОЗ ГУМВС України в Одеській області та правоохоронних органів Республіки Грузія в смт. Ворзель (Київська область) К. Антімоз був затриманий та доставлений у Приморський районний суд міста Одеси, який прийняв рішення про примусову депортацію затриманого «злодія в законі» до Республіки Грузія.

За словами В. Бедриківського Кухілава Антімоз прибув до України  на початку 90-х років з паспортом громадянина СРСР та згодом за підробленими  документами  незаконно отримав паспорт громадянина України. За цим паспортом «Антімоз»  весь час перебував на території України  переважно в Одеській області, де  мав  вагомий вплив на криміногенну ситуацію,  контролював  діяльність  бізнес структур в регіоні та мав широке коло корумпованих зв’язків.

Нагадаємо, що у чинному антикримінальному законодавстві Грузії є норма, що передбачає суворе покарання за «злодійство в законі». Там для осіб цієї категорії створено спеціальну в’язницю.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

фото Марко ди Лауро. Афганистан. Американские солдаты отдыхают на стадионе.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: