ТЕМА

Міністр Луценко тверезо оцінив криміногенну ситуацію

29 мая 2009 | 12:59

Міністр Юрій Луценко перебуває з робочим візитом на Вінничині/


У ході спілкування з керівним складом вінницької міліції та представниками засобів масової інформації Юрій Луценко повідомив, що кардинального збільшення вуличної злочинності на території України, як дехто прогнозував, не відбулося.

- Загроза погіршення криміногенної ситуації, що викликана, зокрема, збільшенням безробіття та масовим поверненням українських заробітчан, вже  минула, - повідомив громадськість Міністр внутрішніх справ під час робочої поїздки. - У нас нема суттєвого збільшення вуличної злочинності, у тому числі ні розбоїв, ні пограбувань.

За словами Юрія Луценка, це досягнуто завдяки тому, що Міністерство внутрішніх справ збільшило майже на 40% кількість патрулів на вулицях міст, а також посиленню профілактичної роботи з раніше судимими особами, нарко- та алкозалежними громадянами.

 

ДЗГтаМД МВС України



комментарии [1]

29.05.2009 16:37     ветеран очередной пьяный бред вонючки луцмана что за 40 процентов гле их приминяли в вечерние часыми милицейские патрули очень редко увидешь даже нав хрещатике не говоря уже об украинской глубинке
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: