ТЕМА

Дільничі міліціонери працюватимуть сільською розвозкою - Луценко

31 мая 2009 | 20:40

Тепер сільські дільничні міліціонери будуть зобовязані підвозити людей службовим автотранспортом.


Під час робочої поїздки на Вінниччину Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко цікавився станом функціонування закладів соціальної інфраструктури ГУМВС України у Вінницькій області. Зокрема, Міністр завітав до поліклініки ГУМВС і передав працівникам цієї медичної установи діагностичне обладнання. Юрій Луценко ознайомився також з ходом будівництва 30-квартирного будинку для працівників органів внутрішніх справ, підготовкою до літнього сезону дитячого табору відпочинку, де незабаром будуть оздоровлюватися діти працівників міліції, а також оглянув реконструйований спортивний комплекс ГУМВС, який, вважає Міністр, є одним з найкращих серед аналогічних споруд  системи МВС.

Окрім цього, Міністр вручив 70 службових автомобілів представникам різних служб ГУМВС, частину з яких було придбано за кошти місцевих органів влади. Велику частину цих автомобілів було виділено безпосередньо дільничним інспекторам міліції. На цьому, зокрема, акцентував Міністр під час наради з особовим складом вінницької міліції.

Юрій Луценко позитивно оцінив досвід організації роботи служби дільничних інспекторів області, що працюють в сільській місцевості, яких начальник ГУМВС зобов’язав всіляко допомагати місцевим жителям, зокрема підвозити службовим автотранспортом хворих, вагітних, літніх людей при їх поїздках між селами чи до райцентру. Міністр зазначив, що такий досвід роботи буде впроваджено по всій країні.

- Якщо в державі така економічна ситуація, а вас держава забезпечує тим же службовим транспортом - підходьте по-державному, – зазначив Юрій, - допомагайте людям тим, що маєте від держави!

 

ДЗГтаМД МВС України

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Працівник металургійного заводу ЗАТ «Донецьксталь», в Донецьку, в середу, 17 вересня 2008 р. В рамках Стратегії розвитку Донецька до 2020 року, а також відповідно до рішення міської ради «Про програму природоохоронних заходів місцевого значення м. Донецька» і рішенням виконавчого комітету «Про стан атмосферного повітря в місті Донецьку» розпочат перший етап реалізації комплексу заходів щодо скорочення об'ємів промислових викидів в атмосферу. В рамках заходу на підприємстві ЗАТ «Донецьксталь» зупинена мартенівська піч №4. Крім того, до кінця поточного року, в ЗАТ «Донецьксталь» планується демонтувати мартенівську піч №3, а на майданчику, що звільнився, побудувати дугову електросталеплавильну піч об'ємом 150 т. Чотири мартенівські печі, що залишилися, металурги обіцяють вивести з експлуатації в першому кварталі 2010 року після закінчення будівництва дугової електропечі. На їх місце передбачається побудувати сучасну ділянку безперервного розливання сталі. Фото УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: