ТЕМА

Приватна структура Ківалова призначає членів Вищої Ради юстиції

03 июня 2009 | 19:49


Шановні колеги,
До нас потрапили документи про чергову авантюру депутата ВРУ пана Ківалова, яка порушує не тільки права людини, але й руйнує державний устрій України.
Відповідно до Закону України «Про вищу раду юстиції» з'їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ призначають до Вищої ради юстиції три члени.
30 травня цього року відбулося засідання Ради юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ де, зокрема, було обрано Ківалова С., Портнова А. та Шаповала В. членами Вищої Ради Юстиції.
Як виявилося «Рада юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ» є приватною установою, що має свідоцтво про державну реєстрацію №798732 від 02.11.2006р., ідентифікаційний номер 34690742, яка зареєстрована на приватну адресу пана Ківалова. Тобто пан Ківалов створив приватну структуру, яка у назві повністю співпадає з передбаченим законодавством органом, який повинний призначати членів конституційного органу, що своїми повноваженнями впливає на судоустрій України. Провівши збори цього приватного підприємства, він призначив трьох членів Вищої ради юстиції (!), які завтра (04.06.2009 р.) складуть присягу у Парламенті!
У додатку Ви знайдете свідоцтво про реєстрацію приватної організації «Рада юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ» та офіційний лист від С.В. Ківалова про запрошення на з’їзд цієї приватної установи, яка обрала своїх членів ВРЮ. А також окремі документи про підготовку реального Всеукраїнського з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, що запланований на період з 20 серпня по 01 вересня 2009 року.
Не має меж абсурду у нашій країні!
З повагою,
Рада громадської організації «Правозахисник»


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Милиция как всегда прибыла вовремя

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: