ТЕМА

Міністри відпочили в Ялті й стали піонерами

05 июня 2009 | 12:27

Глави делегації Міністерств внутрішніх справ країн-учасниць СНД відвідали міжнародний дитячий центр "Артек".


Сьогодні у рамках наради Міністрів внутрішніх справ країн-учасниць Співдружності Незалежних Держав, що проходить в Ялті Автономної Республіки Крим, глави делегацій міністерств внутрішніх справ відвідали міжнародний дитячий центр "Артек".

У всесвітньо відомому дитячому таборі глави делегацій зустрілися з вихованцями "Артеку", ознайомилися з умовами їхнього відпочинку та побуту. Також під час відвідування "Артеку" на майданчику, де була перша з дня заснування "Артеку" піонерська лінійка, відбулося урочисте посвячення Міністрів внутрішніх справ країн-учасниць СНД в Почесних Артеківців.  

У свою чергу, виступаючи перед вихованцями та педагогічним колективом дитячого табору, Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко подякував за теплий прийом, відзначивши, що "Артек" відомий не лише в Україні, а й далеко за межами нашої держави. Міністр Юрій Луценко побажав артеківцям гарного відпочинку та вручив подарунок.

- Хочу Вам побажати, щоб Ви всі тут гарно відпочили, набралися сил та відкрили для себе нові інтернет-сторінки дружби і звідси повернулися зовсім іншими - інтернаціональними, дружніми, так як і Міністри внутрішніх справ країн-учасниць СНД, яких Ви тут бачите, - зазначив Юрій Луценко.

Пам'ятні подарунки артеківцям вручили й інші глави делегацій.

 

ДЗГтаМД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: