ТЕМА

В Києві виявили группу брокерів-шахраїв

09 июня 2009 | 16:50

Столичні правоохоронці викрили групу шахраїв, які привласнювали чужі квартири за допомогою підробних документів.


 

На квартири, які здавалися в експлуатацію або виставлялися на продаж, шахраї виготовляли підроблені документи поліграфічним способом. Далі, аби привернути до себе увагу якомога більшої кількості майбутніх жертв, розміщували об’яву в мережі Інтернет про продаж квартир за цінами, суттєво нижчими від ринкових. Водночас зловмисники  повідомляли, що квартиру їм потрібно продати якнайшвидше. Коли з’являвся покупець, укладання угоди призначали на п’ятницю або суботу, а відразу після укладання  та отримання грошей зловмисники зникали.

Правоохоронці наголошують: аби не потрапити в тенета квартирних шахраїв під час купівлі квартири в новобудові, брокер повинен поїхати на місце реєстрації або мешкання продавця та впевнитися, що квартиру продає йому власник, який мешкає в оселі, поспілкуватися з сусідами - чи знають вони продавців, з’ясувати в БТІ, чи видавалася довідка-характеристика на продаж помешкання.

Якщо Ви знаєте або раніше бачили когось з громадян, чиї фото тут розміщено, повідомте про це за телефонами: 271 98 71, 271 68 92 або 102.

 

 

ВЗГ ГУМВС України

в м. Києві



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: