ТЕМА

Засуджений Стрижавської виправної колонії №81 "відсутній на місці" півроку

11 июня 2009 | 12:09

Вінницька правозахисна група отримала інформацію про те, що зі Стрижавської виправної колонії №81 за незясованих обставин міг зникнути засуджений Совач (Сівач) Сергій Вікторович 1978 року народження. Вказаний засуджений нібито відсутній в колонії БІЛЬШЕ ШЕСТИ останніх місяців. За інформацією неанонімного джерела (буде названо правоохоронним органам в разі порушення кримінальної справи), яке звернулося до Вінницької правозахисної групи, можливо, що адміністрація колонії є зацікавленої у приховуванні факту зникнення засудженого Совач, оскільки завтра 12 червня завершується його строк позбавлення волі.


         03 червня 2009 року Вінницька правозахисна група звернулася з офіційнийм письмовим повідомленням до Центрального апарату Служби безпеки України щодо проведення негайної перевірки факту та обставин можливого зникнення засудженого Совача, проте, наскільки нам відомо перевірку не проведено.

 

         У зазначених обставинах нам не залишається іншого шляху крім повідомлення засобів масової інформації про нашу тривогу за життя громадянина Совача і нашу вимогу до органів прокуратури у Вінницькій області, СБУ та Державного департаменту України з питань виконання покарань негайно повідомити громадськості про місцезнаходження громадянина Совача Сергія Вікторовича та пред‘явити докази його фізичного існування в колонії №81.

 

         В разі, якщо громадянин Совач в Стрижавській колонії №81 відсутній, ми вимагаємо негайно повідомити про обставини його зникнення з колонії та розпочате слідство за цим фактом.

 

Координатор Вінницької правозахисної групи

Дмитро Гройсман



комментарии [1]

13.10.2009 20:55     ден Як так можлтве що в стрижавській виправный колонії №81 панує хаос люди які працюють в даній установі ніякого немають права на свободу слова пан Магомаєв що хоче творить. За рахунок держави строїт маєтки, привзято відноситься до військовослужбовців жінок. Шановне керівнитство до кого можна звернутися щоб хтось найшов управу на заслуженого юриста України
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: