ТЕМА

Відставка Вінського: Ющенко звинувачує Тимошенко

17 июня 2009 | 13:55

Президент пов'язує відставку Й.Вінського з неефективною політикою уряду в транспортній сфері.


Президент України Віктор Ющенко вважає, що відставка міністра транспорту Йосипа Вінського пов'язана з недостатньо ефективною політикою уряду по відношенню до транспортної галузі, зокрема в контексті підготовки до проведення фіналу ЄВРО-2012.
«Я знаю, що настрій у Міністра був такий - якщо найближчим часом курс уряду не зміниться по відношенню до реформи галузі та зокрема по бюджетній увазі до тих проблем, що стоять сьогодні перед галуззю, немає доречності перебувати на цій посаді», - сказав В.Ющенко в інтерв'ю газеті «Україна молода».
За словами Глави держави, йдеться зокрема про те, що наразі питання підготовки до ЄВРО-2012 транспортної інфраструктури та аеропортів - «під великою загрозою».


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Мер Києва Леонід Черновецький проходить повз лоток з бананами під час відвідування КП "Житній ринок" в Києві у вівторок, 27 березня 2007 р. У ході візиту мер ознайомився з концепцією розвитку торговельних комунальних підприємств Києва та їх роллю в торговельній інфраструктурі. Фото Дмитра Стаховського

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: