ТЕМА

Прокуратура обшукала кабінет заступника міністра юстиції

26 июня 2009 | 08:55

Фракції БЮТ на НУ-НС вважають політичною розправою ситуацію з обшуком слідчих Генеральної прокуратури в кабінеті першого заступника міністра юстиції України Євгена Корнійчука.


Про це заявив на сьогоднішньому пленарному засіданні парламенту народний депутат, член фракції БЮТ Володимир Яворівський, представляючи позицію двох фракцій.

«Те, що собі дозволяє Генеральна прокуратура України, яка цілком служить півдня Президенту України, а півдня - Партії регіонів, – це є речі недопустимі, вони Україну опускають на самісіньке цивілізаційне дно», - зазначив Яворівський.

Він підкреслив, що вчора «стався епізод абсолютно безпрецедентний – представники прокуратури буквально увірвалися у кабінет першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука», який є представником БЮТ, і пред’явили йому «якийсь абсолютно не санкціонований папірець для того, щоб провести обшук в його кабінеті».

За словами депутата, таке неможливо уявити собі «в цивілізованій країні, в напівцивілізованій країні».

УНІАН



комментарии [1]

26.06.2009 09:19     мвсінфо спасибі за рекламу прес-конференції. однак насторожив факт шановні правозахисники, що із-за ваших чвар та захисту особистих , у тому числі, фінансових інтересів, цікавість до цієї теми нажаль -нуль. не прийшли журналісти.прикро, бо тема варта найпершої уваги.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: