ТЕМА

У Голованівську порушено кримінальну справу за фактом знущання над пам'ятником Тарасу Шевченку

01 июля 2009 | 19:59


КІРОВОГРАД, 30 червня. (Юрій Сердюченко - УКРІНФОРМ). За фактом знущання над пам'ятником Тарасу Шевченку в селищі Голованівську порушено кримінальну справу. Про це кореспонденту УКРІНФОРМу повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Як відомо, на пам'ятному знаку Голованіська, що стоїть в центрі селища, невідомі демонтували тризуб і замість нього встановили серп і молот. Водночас в центрі Голованівська було розтрощено погруддя Тарасові Шевченку. За останнім фактом виконуючим обов'язки прокурора району скасовано незаконну постанову інспектора СОГП Голованівського райвідділу міліції, якою було відмовлено у порушенні кримінальної справи за зверненням сектору внутрішньої політики райдержадміністрації щодо факту руйнування пам'ятника Шевченкові.

За результатами проведеної прокуратурою перевірки за вказаною заявою Голованівською прокуратурою порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 296 КК України (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося винятковим цинізмом). Триває слідство.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: