ТЕМА

Один з керівників податкової міліції Севастополя кришував конвертцентр

02 июля 2009 | 09:09


У результаті спецоперації, проведеної працівниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в місті Севастополі та Антикорупційним бюро ГУБОЗ МВС України, під час отримання хабара був затриманий один з керівників Управління податкової міліції ДПА України в місті Севастополі.

Як встановили оперативники, податківець отримував винагороду у вигляді хабарів за «кришування» злочинної діяльності конвертаційного центру. Також, він сприяв  в ухиленні від сплати податків окремим структурам, які користувались послугами «конверту».  Через таке  «партнерство» державний бюджет втратив  близько 1 мільйона гривень податкових зборів.

Зловмисника затримали працівники УБОЗ під час чергового отримання хабара у власника одного з фіктивних підприємств «конверта». П’ять тисяч доларів США податківець  вимагав у «тіньовика» за вирішення питання про відмову у порушенні проти нього кримінальної справи за фактом фіктивного підприємництва. Крім того, оперативники довели, що посадовець  протягом трьох місяців   вимагав та отримав від цього ж бізнесмена 15 тисяч  гривень за скасування проведення контрольних перевірок фінансово-господарської діяльності його структур.

За даним фактом прокуратура міста Севастополя порушила кримінальну справу за ч.2 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

 

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: