ТЕМА

Ще одна банда перевертнів - тепер на Хмельниччіні

02 июля 2009 | 13:20

Затримано 11 учасників суспільно небезпечної організованої злочинної групи, яку очолював колишній офіцер міліції.


Працівниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області та ГУБОЗ МВС України було проведено широкомасштабну спецоперацію на території України, зокрема, у Хмельницькій, Рівненській, Волинській, Львівській областях у  результаті  якої, були затримані 11 учасників суспільно небезпечної організованої злочинної групи з міжрегіональними зв’язками.

Діяла ОЗГ переважно у західних регіонах держави та займалась вимаганнями та розбійними нападами на приватних підприємців з використанням вогнепальної зброї.

Організував та очолив злочинне угруповання, колишній заступник начальника відділення карного розшуку одного з районів Хмельницької області.

В ході проведення обшуків фігурантів за місцями їх роботи та помешкання, правоохоронці виявили та вилучили пістолети марки «ТТ» та «ПМ» з набоями, два іноземні пістолети, електрошокер, дві бейсбольні біти, міношукач, три радіостанції з зарядними пристроями, трикотажні шапочки, два комплекти камуфляжного одягу, спортивні костюми та інші речі, які вказують на причетність їх до скоєння злочинів.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

фото Хэльмута Ньютона

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: