ТЕМА

Податківець розстріляв міліціонерів

10 июля 2009 | 12:57

Сьогодні, близько 00 годин 10 хвили, до чергової частини Головного управління МВС України в Запорізькій області з чергової частини Ленінського райвідділу Запорізького міськуправління міліції надійшло повідомлення про те, що в районі зупинки громадського транспорту ЗСТО, під час затримання двох працівників податкової міліції Ленінського району, яких підозрюють в отриманні від приватного підприємця трьох тисяч гривень хабара, один з податківців застосував проти працівників міліції зброю для відстрілу гумових куль.


Внаслідок цього троє працівників державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України в Запорізькій області під час виконання службових обов’язків отримали тілесні ушкодження. Їх було госпіталізовано до однієї з міських лікарень. Наразі слідство за цим фактом проводить прокуратура Запорізької області.

Водночас в Міністерстві внутрішніх справ України готується наказ за підписом Міністра Юрія Луценка про нагородження працівників міліції, які виявили мужність під час затримання озброєних хабарників.

 

ДЗГтаМД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: