ТЕМА

Син керівника Держдепартаменту з виконання покарань потрапив під обстріл

28 июля 2009 | 15:11

На Прикарпатті невідомі обстріляли компанію, в якій відпочивав молодший син керівника Державного департаменту з питань виконання покарань Василя КОЩИНЦЯ.


Про це повідомили у Центрі зв’язків з громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області.

28-річний син В.КОЩИНЦЯ, теж Василь, разом з компанією молодих людей приїхав на відпочинок на Прикарпаття на джипі. Вони відпочивали поблизу села Мізунь Долинського району в горах Бескидах, неподалік річки Мізунька. За словами постраждалих, 23 липня близько 22-ї години їх обстріляли з автомобіля невідомі, повідомили в ЦЗГ.

За інформацією правоохоронців, сьогодні в реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної клінічної лікарні від вогнепального поранення в голову померла 25-річна дівчина з обласного центру, яка була обстріляна того вечора.

Нині тривогу медиків викликає стан ще однієї молодої жінки, котра знаходиться на восьмому місяці вагітності.

У зв’язку з цією подією порушено кримінальну справу. Спочатку правоохоронці порушили справу за ст.121 ч.1 (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень) і 296 ч.4 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Після смерті однієї із постраждалих кримінальну справу сьогодні перекваліфікують, сказали в ЦЗГ.

Правоохоронці працюють над виявленням очевидців трагедії, відтворенням події, перевіряють усі версії скоєного. Проводиться судово-медична, балістична, судово-імунологічна експертизи та інші експертизи.

За неофіційною інформацією, постраждалий В.КОЩИНЕЦЬ висловив три ймовірні версії того, що сталося: пов’язані вони або з його бізнесовою діяльністю, або з батьковою роботою на чолі Держдепартаменту з питань виконання покарань, або з випадковими пострілами п’яних браконьєрів.

Начальник Долинського райвідділу міліції Віталій ІЛЬЧИШИН від коментарів щодо стрілянини утримується.

УНІАН



комментарии [1]

29.07.2009 19:31     полковник міліції Прикарпаття очевидно, що синок нажрався як свиня, бо батя генерал, почав пуляти й попав в людей.
А поскільки він мав зайняти чільне місце в туалеті Адміністрації Президента то й почали його вигороджувати. Колеги розказували, що батяня зразу ж підігнав адвокатів.
Через підарів мажорів в Україні скоро стане жити небезпечно, але весело.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Одиночество в Крыму

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: