ТЕМА

На хабарі спіймали заступника голови райдержадміністрації Києва

05 августа 2009 | 16:17

Працівниками антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС спільно з УБОЗ ГУМВС України в м. Києві викрито у хабарництві першого заступника голови однієї з районних рад м. Києва, який вимагав через посередника хабар в розмірі 10 тис. доларів США у директора товариства з обмеженою відповідальністю за прийняття рішення ради та підписання договору на надання в оренду офісного приміщення.



         Під час передачі хабара в офісі вказаного товариства посередник був затриманий, а самого хабарника через деякий час затримали біля виходу з Київської міської державної адміністрації.

         Відносно хабарників прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК україни.

         Посадовців затримано в порядку ст. 115 КПК України.

         До речі, за матеріалами Тимчасової слідчої комісії Верховної ради України Уряд доручив контролюючим органам провести перевірки діяльності КМДА щодо чисельних порушень діючого законодавства. 

        

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров минає стрій почесної варти під час вітальної церемонії в Братиславі у четвер, 24 листопада 2005 р. Ехануров прибув до Словаччини, щоб взяти участь в саміті глав урядів країн Центрально-Європейської ініціативи (ЦЕІ), який проходить в словацькому місті Пієштяни. На саміт прибули 11 прем'єр-міністрів з 17 країн - учасниць ЦЕІ. Фото УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: